A géppark új jövevénye

A működésünk fennállása óta elmondhatom, hogy a cégem folyamatos fejlődésen megy keresztül, és ez nem csak a termelés növekedésében, hanem az eszköz és géppark állományában és persze a nálunk dolgozó szakemberek és munkások számában és összetételében is látványos és egyben folyamatos változás az elmúlt két évtől. Ahhoz, hogy azt tudjam mondani, hogy a lista teljes, nem igazán van már olyan gép, ami hiányzik a gyors és gazdaságos, minőségi eredményt biztosító termeléshez, egy altalajlazító. Ezidáig ugyanis egy velünk nagyon jó üzleti viszonyt és partnerséget ápoló földműves segítségével tudtuk teljesíteni azokat a feladatokat amelyekhez altalajlazító kellett, hiszen ő segíteni ezeket a feladatokat megoldani. Neki is egyre több hasonló feladata támadt azonban, ezért már egyre nehezebben volt lehetséges az időpontok egyeztetése, amikor segítségét tudja adni a cégem számára a feladatok ellátásához, így arra az elhatározásra jutottam, hogy a beszerzés az egyetlen profi és valódi megoldást hozó lehetőség. El is kezdtem keresgélni az eladó altalajlazító gépek között, és így rátaláltam az Umwelt Kft. csapatára. Az előtt még nem igazán dolgoztunk együtt, de ezzel a beszerzéssel kapcsolatban már velük vettem fel – persze a kollégák segítségével – a kapcsolatot.

Aztán egy hihetetlen jó pályázati lehetőség nyílt, aminek keretében nagyon jó anyagi segítséggel meg tudtuk vásárolni azt az altalajlazító gépet, amit az umwelt munkatársai segítettek kiválasztani. Elengedhetetlen egy pályázati beszerzés esetében a stabil és megbízható beszállító, és hála a jó égnek mindenben tökéletes partnerünk volt ez a csapat. Iszonyatosan hálás vagyok nekik, mert szinte erőfeszítések nélkül, gördülékenyen és nagyon gyorsan meg tudtuk oldani így az altalajlazító beszerzését. Azt gondoltam, hogy innentől nem is lesz szükség semmilyen beszerzésre, de a megnövekedett igények mást diktáltak, és azóta már egy újabb gréder és a traktor hozzánk vándorolt, persze csakis az Umwelt segítségével, mert én már nem fogok soha többé keresgélni a piacon. Ez a csapat nagyon gyorsan, korrekt árakon és iszonyatosan profi módon segített beszerezni már három gépet is, és biztos vagyok bene, hogy még a jövőben sok esetben számítani fogunk a segítségükre.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha pályázati lehetőség segítségével szeretne gép beszerzés kapcsán segítséget kérni, csak őket válassza, hiszen nem csak a minőség tekintetében nyújtanak egyedi minőséget a mezőgazdasági gép beszerzésében, hanem már a választás során is felbecsülhetetlen segítséget adnak. Mindenképp keressék fel őket azok, akik gyorsan, jó áron és tökéletes minőségben szeretnének gépet vagy eszközt beszerezni. Mi biztosan hosszú távon is csak velük fogunk együttműködni, hiszen tökéletesen elégedettek vagyunk a munkájukkal. Mint ahogyan az új altalajlazító minőségével is egyaránt.