A kamasz fiam mániája

Az ember, ha gyereke születik gyökeresen más életet fog élni, mint előtte, még akkor is, ha úgy gondolja, mint én annak idején, hogy azért, mert gyerekem születik még nem kell máshogy élnem. Nem kell, ez bebizonyosodott, hanem igénye támad rá az embernek. Nekem legalábbis támadt. Más kezdett el érdekelni, más témák vonzottak, természetesen továbbra is nagyon szerettem emberekkel beszélgetni, kirándulni a családdal, de már valahogy azt is máshogy. Az öncélú dolgok megszűnni látszódtak. Az volt a lényeg, hogy a gyerek minél jobban érezze magát, minél több élményt tudjon szerezni.

Ahogy nőtt, cseperedett a fiunk úgy szintén változott az életünk de már teljesen más irányba. Én nagyon büszke vagyok arra, hogy együtt megyünk rengeteg helyre, és számtalan olyan dolgot csinálunk együtt hobbiként, amiket a szülők valahogy nem tudnak a gyerekeikkel, mert teljesen más viszony vagy kapcsolat van közöttük. Mi nagyon jó barátok lettünk, igazán már nem is fegyelmezni kell őt, hanem példát mutatni neki és elmondani mindenről a véleményünket.

Nagyon fontos lett neki mostanság a megjelenése. Látom, hogy egyre fontosabb számára, hogy az összhatásában az öltözete és a megjelenése jó benyomást keltsen. Azt hiszem ezt az apjától tanulhatta, hiszen neki is mindig fontos volt ez. A fiamnál manapság ez legjobban a kiegészítőkben, főleg az apple watch szíjak terén mutatkozik meg. Nem is tudom érte megfenni, mert hihetetlen jó érzékkel választ a számtalan lehetőség közül a színvilág és minta terén egyaránt, ami számtalan jó szettjéhez illeszkedik is. Azt hiszem kezd felnőni a fiam, és azt hiszem, hála a jó égnek, hogy ezt is tudom élvezni.