A legjobb a szakmában

Nem is tudom, hogy hogyan fordulhat elő, hogy valaki, aki egy nagy cég vezetője, és éppen egy webshopot alakít ki a cég számára ne ismerje azokat a nagy neveket, akik egy-egy részterületet illetően a szakmában a legjobbak, vagy kiemelkedőek, nem csak a nevüket, de a mai napig a teljesítményüket és eredményüket tekintve is. Nálunk is előfordult most, nem is olyan régen, hogy egy teljesen alkalmatlan ember lett leszerződtetve a webshophoz használatos képek elkészítésére, vagyis a termékfotózás feladatára, de bizony az eredmény koránt sem lett sajnos olyan, ami akár csak elfogadható lett volna a vásárlók szemszögét és az eredményes értékesítési lehetőségeket figyelembe véve.

Persze a képek láttán teljesen kétségbe esett a vezetőség, amire én csak annyit tettem, hogy felhívtam a figyelmüket Balogh Tamás Osztya munkásságára és eredményeire, valamint a jelenleg is hatalmas eredményekkel és tökéletes minőséget nyújtva működő studiójára, a Fotoda munkájára, és a következő találkozásunkkor már kaptam is érte a dicséretet. Kiderült, hogy rákeresve a neten azonnal fel is vették velük a kapcsolatot és le is szerződtek, és már alig várják a képeket, mert biztosak benne így már ők is, hogy azok nem csak hogy megfelelőek lesznek, de tökéletesek is. Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy ha előbb kérdezték volna, előbb tudtam volna ajánlani, hiszen a szakma legjobb embere, hihetetlen tudással, tapasztalattal és örök jókedvvel, ami miatt hihetetlen jó vele együtt dolgozni.

Persze a képek tökéletesek lettek, egy hosszútávú együttműködés kezdődött meg a két cég között, és azóta minden a webshop töltésével, a fotózással, a képekkel kapcsolatos feladat hozzám került, aminek hihetetlen módon örülök, hiszen hobbi fotósként nagy megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatok ezzel a csapattal és Osztyával, aki mindig is kicsit a példaképemnek számított. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztosan nagyon elégedettek lesznek a közös munkával és az eredményekkel egyaránt.