Egy tökéletes hely az ajándékomnak

Én már nagyon régen szerettem volna behozni azt a családba, hogy ne csak elektronikus képeink legyenek, hanem bizony legyen egy hatalmas családi album, ahová ezek a képek kinyomtatva bekerülhetnek, és amit egy hideg téli napon, vagy esős őszi estén az ember a kezébe vehet, és végig tudja nézni, hogyan változott, bővült, alakult a család az éveken keresztül. Persze ehhez az kell, hogy a család profi képeket készíttessen magáról, vagy hogy legalább képeket készítsen magáról, amit nagyon nehéz végig vinni a famíliámban. A gyereket persze nagyon szeretik fotózni, de a családi album a szülőkről és nagyszülőkről is szól, ezért hát elkezdtem rászokni arra, hogy ha csak lehet, akkor fotózást ajándékozok a család számára.

Persze ehhez kellett találnom egy olyan fotóst, aki nem csak tökéletes képeket tud készíteni és szakmailag megfelelően képzett, rendelkezik minden olyan eszközzel és tudással ami szüksége ahhoz, hogy jó képek készüljenek, hanem bizony emberileg is alkalmasnak kellett lennie ahhoz, hogy megfelelő nyugalommal és türelemmel tudjon a család minden tagjához hozzáállni, és ne feszengős, rossz érzésekkel teli élmény maradjon a fotózás maga, hanem a családom élvezni tudja azokat a pillanatokat amikor ezek a képek készülnek, egyrészt mert ez azt gondolom hogy nagyon fontos, másrészt pedig mert a képeken is tükröződik a hangulat és hogy hogyan érzik magukat az emberek.

Elég sokat keresgéltem, de aztán azt kell mondjam megtaláltam erre a feladatra a tökéletes embert a https://szalaibalazs.hu/ oldalon, hiszen Balázstól jobb szakembert el sem tudnék képzelni, és tényleg mindig mindenki imádja azokat az együtt töltött perceket ahol ezek a családi képek készülnek. Most már telik az album, és remélem, hogy hamarosan az új családtagok érkezése is belekerülhet, hiszen egy gyerek érkezése mindig hatalmas boldogság a család számára.