A legjobb segítség

Közel tíz éve, hogy úgy döntöttem, kezembe veszem a saját életem, és kilépek az alkalmazotti világból. Nem volt nekem semmi különleges problémám sem a kollégákkal, sem a főnökömmel, sőt, nagyon is szerettem bejárni, sok barátság meg is maradt onnan, aminek kifejezetten nagyon örülök, csak hát hosszú távon már nem igen találtam ott meg a számításaimat sajnos karrier szintjén. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy kialakítok egy saját utat, és amit ott, a szervezeten belül megtanultam kamatoztatom. Sokan emiatt gondolhatják azt is, hogy hálátlan az ember, de én inkább azt gondolom, hogy ez az élet rendje.

Szóval nekifogtam a saját vállalkozásomnak, és hála a jó égnek ez elég jól sikerült is, hiszen viszonylag sok segítséget kaptam az ebben már nagyon jártas feleségemtől, és nagyon sok jó partnert is sikerült megtalálnom a piacon, akik nélkül biztosan nem lett volna ennyire könnyű helyzetem, és nem is értem volna el ekkora sikereket már rövid idő alatt.

Az egyik legnagyobb segítséget számomra a partnerek között például az activesafety nyújtja, akik felbecsülhetetlen támogatást és hihetetlen értékes munkát nyújtanak nekem az építkezések munkavédelmi koordinációja során. Bizonyára mindenki furcsán tekint erre a profilra, mint az egyik legnagyobb segítségként megjelölt terület, de bizony nélkülük komoly bajban lennék, mert egy-egy építkezést tekintve ez az egyik legnehezebb és legösszetettebb terület, amit számtalan estben övez vizsgálat vagy ellenőrzés is. Mindenkinek, akinek hasonlóan fontos a tevékenységi kört tekintve a munkavédelem, leginkább természetesen az építőiparban tevékenykedőknek, csak ajánlani tudom őket, hiszen hatalmas tudással és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezáltal felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a tevékenységük során. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni, aki velük veszi fel a kapcsolatot és egy hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolat fogja kezdetét venni.