A legjobbak

Nem igazán tudom megmondani, hogy egyáltalán jártam-e az elmúlt tíz évben – amióta telefonom van, vagy használom – telefon szervízben, legyen szó márkaszervízről, vagy független segítségről. Nem igazán volt gond sosem a telefonjaimmal, mindig igyekeztem vigyázni rájuk az tény, de még csak a gyerekeim sem tettek soha kárt egyikben sem, mondjuk azért azt gondolom, hogy ezt nagyban elősegítette az is, hogy sokkal strapabíróbb készülékeket lehetett kapni a kezdeti időszakban. A mai telefonok már nagyon gyorsan sérülnek. Hajlanak, ha az ember véletlen a farmerje zsebében hagyja és leül, rögtön ripityára törik a kijelző, ha véletlen kicsúszik a kezéből vagy leesik, viszonylag gyorsan tönkre mennek az akkumulátorok és cserére szorulnak és még folytathatnám tovább a sort.

Egyszóval minden szemem és figyelmem a készüléken van minden egyes percben, mert hát amellett, hogy gyorsan sérülnek ezek a készülékek, nagyon drágák is, szóval igyekszik rá vigyázni az ember, nem beszélve arról, hogy a fél életem megszűnik létezni, ha az azon tárolt elérhetőségek, telefonszámok, üzenetek és képek elvesznek. Én tudom, hogy lehetne biztonsági mentést csinálni és ezer dolgot kitaláltak már erre, de hát ugye erre pont soha nincs szabadidőm. Tudom, hogy rossz gondolkodás, de hát én sem vagyok más, mint bármelyik felhasználó, aki egyrészt azt gondolja, vele soha nem történik baleset, soha nem kell majd egy samsung szerviz, aki megoldja a törött kijelző problémáját, vagy aki próbálja megmenteni az adatokat, amelyek tárolásával kapcsolatban óvatlan volt.

Én is pórul jártam, és hála a jó égnek az androidszerviz.hu munkatársait találtam meg a probléma megoldására, mert nagyon gyorsan és hihetetlen lelkes szakmaisággal segítettek minden problémámon, így már két nap múlva újra használni tudtam a telefonom, ami számomra a mindennapi munkában létszükséglet. Ezt a két napot is alig tudtam megoldani úgy, hogy ne legyen semmiféle kellemetlen szituáció az ügyfeleim felé. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha már bajba került, mert a legjobbak és a legmegbízhatóbbak.