Legújabb kedvenc illatom

Nőként nekem sok hóbortom nincsen, nem igazán szeretem a sok ruhát, van néhány kedvencem és azokat iszonyatosan szeretem hordani, ezért nem igazán nevezhetem magam olyan nőnek, aki imádna ruhákat vásárolni és bizony a cipők sem tartoznak a legnagyobb gyűjtött dolgaim közé mint megannyi nőnek, és az ékszerek közül is leginkább azok találhatók meg a készletemben, amit kaptam egy-egy neves alkalomra vagy neves baráttól szerettemtől. Egyetlen dolog van csak aminek nem igazán tudok ellenállni, az pedig a parfümök világa.

Iszonyatosan szeretem a jó és finom illatokat, leginkább a csajos fajtákat, mikkel úgymond hódítani lehet, a férjem legalábbis így hívja ezeket az illatokat. Az egyik legújabb kedvencem az avon dreams női parfüm, amit még az egyik barátnőmtől kaptam ajándékba és azonnal bele is szerettem. Megannyi illatot próbáltam már ki, de azt kell mondjam hogy talán még egyetlen sem tetszett annyira mint ez. Mindig ott van a táskámban és akár egy – egy nagyobb alkalomra is fel tudom fúni magamra, egyszerűen imádom.

Ha valaki szeretne egy különleges és igazán finom illatot, akkor csak ajánlani tudom, mint ahogyan a pipereshop oldalát is, ahonnan ezt is töredék idő alatt meg lehet rendelni, ráadásul hihetetlen jó áron. Nekem ez a kis oldal már örök kedvencem marad, nem csak az itt kapható szuper avon termékek miatt, hanem bizony emiatt a parfüm miatt, ami most már azt gondolom hogy hosszú időre a kedvencem marad. Hála a jó égnek ezt a férjem is nagyon szereti és imádja, hiszen valljuk meg őszintén ki másnak akarna a nő tetszeni és illatozni ha nem a saját férjének.